Om oss

Velkommen til oss

Vi holder til i rolige og idylliske omgivelser, og tilbyr profesjonelle medisinske behandlinger og produkter, med det siste innen estetisk medisin. Her blir alle som er opptatt av en sunn hudhelse, og som ønsker å forbedre utseendet sitt på en naturlig måte, ønsket hjertelig velkommen!

Glød - hudforbedring - antiage - naturlig - jevn - glatt - uansett hvilket begrep du foretrekker har vi kunnskapen, utstyret og produktene til å hjelpe deg å nå dine mål til hudforbedring, alltid med hovedfokus på et NATURLIG resultat og for å bli den beste utgaven av deg selv.

Sliter du med akne, kviser, hudormer, fet hud, pigmentflekker, hyperpigmentering, brune flekker, solskader, couperoser, sprengte blodkar, rødhet, rosacea, slapphud, saggete hud, linjer, rynker, sinnarynke, kråketær, tunge øyelokk, poser under øynene, gammelmanns vorter, utvekster, hudfliker, skin tags, Cherry Angiomer? Da har vi løsningen for deg, kontakt oss i dag for timebestilling!

Lise Merete Johnsen

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier. Jeg er offentlig godkjent sykepleier fra 1991, og har jobbet både innen kirurgi og medisin. I 2015 tok jeg videre utdannelse innen kosmetisk dermatologi på Senzie Akademiet (Høgskolen i Buskerud og Vestfold), og startet samme året opp Drøbak Medisinske Hudpleie. Jeg er opptatt av å holde meg oppdatert og deltar fortløpende på kurs, for å kunne tilby det siste og mest innovative på markedet innen kosmetisk medisinsk hudpleie.

Dr. Stephan Truedsson

Klinikkens ansvarlige lege, adr.: President Harbitz gate 20D, 0259 Oslo
© 2024 Drøbak Medisinske Hudpleie
Utviklet av: 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram