Kjemisk peeling

Reparerer og fornyer huden for et friskt og strålende utseende.
Kjemisk peeling er en hudbehandling som skaper en kontrollert skade i huden for å fremme vekst av ny hud. Behandlingen innebærer bruk av stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og A-vitaminsyrer i ulike styrker som påføres huden. Disse syrene stimulerer hudens kollagenproduksjon og gir en ny, fast og stram hudoverflate.

Hvordan virker behandlingen:

Når syrene påføres huden, oppstår en kontrollert skade som fremmer hudens egen reparasjonsprosess. Dette stimulerer kollagenproduksjonen og fører til en fornyelse av hudoverflaten. Behandlingen varer i tre til ti minutter, avhengig av syrenes styrke. Etterpå nøytraliseres huden, og det påføres antioksidanter, fuktighetskrem og SPF-beskyttelse for å beskytte og pleie huden.

Hvem er behandlingen for:

Kjemisk peeling er ideell for personer som ønsker:
• Hudfornyelse

• Reduksjon av rynker

• Jevnere hudtone

• Oppstramming av hudvevet

Kan kjemisk peeling kombineres med andre behandlinger?

Kjemisk peeling kan kombineres med andre hudbehandlinger for å maksimere effekten. For eksempel kan den brukes sammen med microneedling eller mesoterapi for å forbedre hudens tekstur og utseende ytterligere. Konsultér med en kvalifisert behandler for å finne den beste kombinasjonen for din hudtype og dine mål.

Anbefalt antall behandlinger:

For optimal effekt anbefales det å gjennomføre en kur på seks til ti behandlinger, avhengig av hudens tilstand og ønsket resultat. Behandlingene utføres med noen ukers mellomrom for å gi huden tid til å regenerere mellom hver økt.

Pre/post prosedyrer:

Før behandling:

• Unngå sterk soling og bruk solkrem daglig for å beskytte huden.

• Informer behandleren om eventuelle medisiner eller hudpleieprodukter du bruker, spesielt de som inneholder retinol eller andre syrer.

Under behandling:

• Behandlingen kan gi en mild kribling i huden.

• Syrene virker i tre til ti minutter, før de nøytraliseres.

• Antioksidanter, fuktighetskrem og SPF-beskyttelse påføres etterpå.

Etter behandling:

• Huden kan være litt rød på behandlingsdagen.

• Huden kan føles stram og flasse i tre til syv dager etter en medium eller sterk peeling.

• Unngå fysisk aktivitet samme dag som behandlingen.

• Bruk solkrem daglig og unngå direkte sollys for å beskytte den nye huden.

Bivirkninger:

Vanlige bivirkninger inkluderer rødhet, stramhet og flassing i noen dager etter behandlingen. Dette er normale reaksjoner og indikerer at huden regenereres. For de beste resultatene og minimal nedetid, bør behandlingen utføres av en kvalifisert behandler.

Hvem bør unngå Profhilo:

Behandlingen anbefales ikke for gravide eller ammende, personer med aktiv hudinfeksjon, eksem, psoriasis eller svært sensitiv hud. Konsultér alltid med en hudspesialist for å vurdere om kjemisk peeling er egnet for din hudtype.
For å sikre at kjemisk peeling er riktig for deg og dine hudmål, anbefales det å bestille en konsultasjon med en kvalifisert behandler. Få en personlig behandlingsplan som hjelper deg med å oppnå en fornyet og strålende hud.
Kontakt oss for mer informasjon og for å booke din behandling.
Kontakt oss
© 2024 Drøbak Medisinske Hudpleie
Utviklet av: 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram