Rynkebehandlinger

Etter hvert som vi eldes er det naturlig at fine linjer og rynker blir mer fremtredende.

For noen kan rynker være sjarmerende, men for andre kan de være sjenerende, og gi inntrykk av en sinnsstemning som ikke er i overenstemmelse med hvordan man føler seg (bekymret, sint, sliten og trøtt)


Behandling av rynker med nevrotoksiner har blitt svært populært, og er et muskel avslappende legemiddel. Nevrotoksiner blokkerer nerveimpulsene lokalt til den ansiktsmuskelen som behandles, og forhindrer at muskelen trekker seg sammen. Dette gjør at huden blir glatt og rynkene jevnes ut i det aktuelle området.

Nevrotoksin brukes hovedsakelig mot "sinnarynka", de vertikale linjene mellom øyebrynene, de horisontale rynkene i pannen, og på smile rynkene på siden av øynene "kråketærne". Kan også brukes ved brynsløft/tunge øyebryn, neselinjer (bunnylines), munnviker som dras nedover (surmunn), rynker/søkk i hake.

Selve behandlingen tar ca. 15 - 30 minutter avhengig av hvor mange områder som skal behandles.

Behandlingsområdet defineres, før en liten mengde væske injiseres med en tynn nål. For de aller fleste oppleves ikke behandlingen smertefull.

Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. "Spor" fra behandlingen vil oftest være borte innen 10-20 minutter etter behandlingen.

Effekten kan komme etter 2-4 dager, men full effekt oppnås gradvis etter 7-14 dager.

Siden jeg er en stor tilhenger av naturlig resultat, og at uttrykket som skapes skal harmonisere med hele ansiktet, jobber jeg ut i fra begrepet "less i more".

Derfor tilbyr jeg alltid kontroll, med gratis påfyll, dersom det skulle være ønskelig eller behov, innen 2 uker etter behandlingen.

Varigheten er normalt 3-4 måneder etter første behandling, og noe lengre ved senere behandlinger.

Komplikasjoner etter rynkebehandling med nevrotoksiner er svært uvanlig.

Den vanligste bivirkningen er blåmerke og eller rødhet som oppstår i stikkstedet. Man frarådes derfor å innta legemiddel som inneholder acetylsalisylsyre eller andre antikoagulanter de nærmeste dagene før behandlingen. Trening frarådes 24 timer etter behandling.

I henhold til loven om legemiddelhåndtering, kan kun leger ordinere denne type medisinske rynkebehandlinger.


Derfor må du forut for denne behandlingen vurderes/godkjennes av klinikkens lege. Dette gjøres enkelt ved at du får tilsendt et helseskjema som fylles ut og returneres forut for behandlingen din. Denne har varighet i 12 mnd., så lenge helsetilstanden din ikke endres.

ALDERSGRENSE 21 ÅR
Kontakt oss for mer informasjon
Kontakt oss
© 2024 Drøbak Medisinske Hudpleie
Utviklet av: 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram