REVOK 50

Revitaliser, rehydrer, regenerer og remodeler huden med Revok50, en innovativ kollagen- og biostimulerende behandling.
Revok50 er en intensiv biostimulerende behandling som kombinerer høymolekylær hyaluronsyre med en høy dose aminosyrer. Denne behandlingen er ikke en filler, men en metode som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon gjennom naturlige prosesser, noe som resulterer i mer volum og en sunnere, sterkere og mer spenstig hud.

Hvordan virker behandlingen:

Revok50 optimaliserer hudens funksjon og struktur ved å stimulere fibroblastene til å produsere mer kollagen og elastin. Dette starter hudens egen reparasjonsprosess, som fører til økt produksjon av kollagen og elastin. Behandlingen gir dermed mer volum og en forbedret hudkvalitet. Produktet smelter inn i vevet etter 12 timer og etterlater ingen fyllstoffer i huden.

Hvem er behandlingen for:

Revok50 er ideell for personer som ønsker å forebygge eller behandle tørr og livløs hud, arr, fine linjer og volumtap. Behandlingen er spesielt gunstig for kvinner i overgangsalderen og eldre, da kollagenproduksjonen naturlig reduseres med alderen. Tap av østrogen under overgangsalderen bidrar til en svakere hud som er mer sårbar for skader og rynker.

Kan Revok50 kombineres med andre behandlinger?

Revok50 kan fint brukes alene, men gir også gode resultater når den kombineres med andre komplementære behandlinger som Dermapen og medisinske peelinger. En konsultasjon med din behandler vil avgjøre hvilken kombinasjon som passer best for din hudtilstand og dine behandlingsmål.

Anbefalt antall behandlinger:

Det anbefales en innledende kur på 2-4 behandlinger med en måneds mellomrom for optimalt resultat. Deretter kan man vedlikeholde resultatene med 1-2 behandlinger per år. Revok50 kan brukes på ansikt, hals, armer og hender.

Pre/post prosedyrer:

Før behandling:

• Unngå alkohol og blodfortynnende medisiner som aspirin og ibuprofen noen dager før behandlingen.

• Unngå sterke hudpleieprodukter som retinol og AHA-syrer minst 24 timer før behandlingen.

Etter behandling:

• Små blåmerker og hevelser på injeksjonsstedet kan forekomme, men forsvinner vanligvis etter noen timer.

• Unngå trening og intens fysisk aktivitet de første 24 timene.

• Følg behandlerens anbefalinger og hudpleierutiner for optimal heling.

Bivirkninger:

Vanlige bivirkninger inkluderer små blåmerker og hevelser på stikkstedet, som forsvinner innen noen timer. Sjeldne bivirkninger kan inkludere infeksjoner, og du vil få grundig informasjon om alle potensielle bivirkninger under konsultasjonen.

Hvem bør unngå Profhilo:

De fleste kan trygt gjennomgå behandling med Revok50, men enkelte grupper bør unngå det:
• Gravide eller ammende.

• Personer med kroppsdysmorfisk lidelse.

• Personer med visse nevrologiske sykdommer.

• Personer med blødersykdom eller som tar blodfortynnende medisiner.

• Personer med allergi mot hyaluronsyre eller aminosyrer.

• Personer med infeksjoner i behandlingsområdet.
For å få godkjent Revok50-behandling kreves det at alle kunder godkjennes av en sykepleier eller lege. Dette sikrer at behandlingen er trygg og tilpasset dine spesifikke behov og helsetilstand.
Kontakt oss for mer informasjon og for å booke din behandling.
Kontakt oss
© 2024 Drøbak Medisinske Hudpleie
Utviklet av: 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram