PROFHILO

Profhilo er den nyeste og mest innovative behandlingen for å stramme opp og revitalisere huden på halsen og i ansiktet. Den unike formelen stimulerer kollagen- og elastinproduksjonen i huden, noe som resulterer i en kraftig oppstramming, økt spenst og fylde. Dette gjør Profhilo spesielt egnet for deg som opplever tørr eller livløs hud.
Behandlingen er utviklet i Sveits med en patentert teknologi av IBSA, en av verdens ledende produsenter av hyaluronsyre. Dette produktet er unikt ved at det er BDDE-fritt (uten kjemiske tilsetningsstoffer) og stabilisert, hvilket gjør det trygt og effektivt for behandling av slapp hud. Den spesielle formelen stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og elastin.

Hva er Profhilo og hva resultat kan du forvente:

Profhilo inneholder en høy konsentrasjon av hyaluronsyre, som er designet for å revitalisere huden ved å øke kollagen- og elastinproduksjonen. Etter behandlingen kan du forvente en merkbar oppstramming, økt elastisitet, og en dyp hydrering som gir huden en friskere og mer ungdommelig glød. Denne behandlingen er ideell for de som har tørr eller livløs hud.

Hvordan virker behandlingen:

Aldring fører til tap av kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden, noe som resulterer i slapp og aldrende hud. Profhilo er laget for å gjenopprette hudens naturlige fasthet ved å stimulere kroppens egen produksjon av bindevevsfibre. Hyaluronsyren i Profhilo er behandlet på en spesiell måte som gjør at den stimulerer hudens kollagen- og elastinproduksjon over en periode på ca. 28 dager. Dette fører til betydelig forbedring av hudens struktur og en løftende effekt, uten å tilføre volum.

Profhilo injiseres ved hjelp av en spesiell teknikk kalt BAP (Bio Aesthetic Points), som sikrer optimal spredning av produktet og minimal risiko. Produktet injiseres i fem nøkkelpunkter på hver side av ansiktet, noe som gir en jevn fordeling og omfattende hudforbedring.

Hvem er behandlingen for:

Profhilo passer for alle som ønsker å forbedre hudens elastisitet og fuktighet, samt redusere synlige aldringstegn. Behandlingen er spesielt gunstig for de med tørr, slapp eller livløs hud, men kan også brukes forebyggende for å bevare en sunn og ungdommelig hud. Vanlige behandlingsområder inkluderer ansikt og hals.

Kombinering med andre behandlinger:

Profhilo kan trygt kombineres med andre estetiske behandlinger som laserbehandlinger og kjemiske peelinger. Ved å kombinere ulike behandlinger kan man oppnå en mer omfattende hudforbedring og tilpasse behandlingen etter individuelle behov og ønsker. Det anbefales å konsultere med en hudspesialist for å lage en behandlingsplan som passer best for deg.

Anbefalt antall behandlinger:

For beste resultater anbefales det å starte med to behandlinger med fire ukers mellomrom. Deretter kan vedlikeholdsbehandlinger utføres hver 4.-6. måned, avhengig av hudens tilstand. Effekten av behandlingen kan vare opptil ett år, og vedlikeholdsbehandlinger 1-2 ganger i året er anbefalt for å opprettholde resultatene.

Pre/post prosedyrer:

Før behandling:

• Unngå inntak av alkohol og medisiner som kan øke risikoen for blåmerker, som aspirin og ibuprofen, i dagene før behandlingen.

• Unngå bruk av sterke hudpleieprodukter som retinol og AHA-syrer minst 24 timer før behandlingen.

Etter behandling:

• Umiddelbart etter behandlingen kan det behandlede området se ut som små myggstikk, men disse forsvinner vanligvis innen 12-24 timer. Midlertidige blåmerker kan også forekomme.

• Unngå å berøre eller massere det behandlede området de første timene etter behandlingen.

• Unngå intens fysisk aktivitet, varme bad, soling og bruk av badstue de første 24-48 timene etter behandlingen.

• Ikke påfør sminke eller hudkrem på det behandlede området de første 12 timene.

• Følg anbefalte hudpleierutiner og bruk solkrem for å beskytte huden.

Bivirkninger:

Profhilo har en svært lav risiko for bivirkninger. De vanligste bivirkningene inkluderer mild hevelse, rødme, ømhet og blåmerker i det behandlede området, som vanligvis forsvinner innen 7-10 dager. Kraftigere bivirkninger er sjeldne, men kan inkludere allergiske reaksjoner og infeksjoner. Profhilo er CE-merket, noe som garanterer lav risiko og effekt i tråd med forventningene.

Hvem bør unngå Profhilo:

• Gravide eller ammende.

• Personer med kroppsdysmorfisk lidelse.

• Personer med visse nevrologiske sykdommer som Myasthenia Gravis, Bells palsy, Guillain-Barré, MS, ALS.

• Personer med blødersykdom eller som tar blodfortynnende medisiner.

• Personer som er allergiske mot hyaluronsyre eller hyaluronidase.

• Personer med infeksjoner i behandlingsområdet.
Konsultasjon med sykepleier eller lege er nødvendig for å sikre at behandlingen er trygg for deg.

Profhilo - Hovedpunkter:

• En bio-stimulator som stimulerer hudens egen kollagen- og elastinproduksjon.

• Forbedrer hudens struktur uten å tilføre volum.

• Fukter huden fra innsiden.

• Enkel og rask behandling uten nedetid.

• Få stikk med minimal smerte og lav risiko for blåmerker eller komplikasjoner.
Profhilo er en effektiv, naturlig og trygg metode for å forynge huden. Kontakt oss for mer informasjon og for å booke din behandling.
Kontakt oss
© 2024 Drøbak Medisinske Hudpleie
Utviklet av: 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram