Mesoterapi

Mesoterapi er en innovativ behandling som kombinerer ingredienser som vitaminer, antioksidanter, hudoppstrammende og fuktighetsgivende komponenter for å gi huden glød, vitalitet og spenst. Behandlingen utføres med en "MESOGUN", det nyeste teknologiske utstyret på markedet, som sikrer jevn og presis injisering av vitaminkompleksene i riktig hudlag.

Hvordan virker behandlingen:

Mesoterapi benytter komprimert luft for å injisere næringsstoffer med høy hastighet, noe som stimulerer huden til å gjenopprette sin naturlige styrke og glød. Denne metoden reduserer rynker og gir optimal fuktbalanse i huden. Selv om effekten kan sees umiddelbart, oppnås de beste resultatene én til to uker etter behandlingen.

Hvem er behandlingen for:

Mesoterapi er ideell for personer som ønsker å forbedre:
• Fine linjer og rynker

• Dehydrert hud

• Grå og gusten hud

• Tynn hud

• Slapp hud
De vanligste områdene som behandles med mesoterapi er ansikt, hals, håndryggen, innsiden av armer, ben og mage. Behandlingen er egnet for alle hudtyper, men personer med autoimmune sykdommer, kjent allergi mot hyaluronsyre eller betennelser i huden bør unngå mesoterapi. Gravide eller ammende kvinner behandles heller ikke.

Kan Mesoterapi kombineres med andre behandlinger?

Mesoterapi kan brukes alene, men gir også gode resultater når den kombineres med andre hudforbedrende behandlinger. Det er lurt å konsultere med din behandler for å finne ut hvilke kombinasjoner som best møter dine hudbehov og behandlingsmål.

Anbefalt antall behandlinger:

For langvarige resultater anbefales en kur på minimum tre behandlinger. Hyppigheten og antall behandlinger avhenger av hudens tilstand og ønsket resultat.

Pre/post prosedyrer:

Før behandling:

• Unngå alkohol og blodfortynnende medisiner som aspirin og ibuprofen noen dager før behandlingen.

• Unngå sterke hudpleieprodukter som retinol og AHA-syrer minst 24 timer før behandlingen.

Etter behandling:

• Det er vanlig å oppleve rødhet i to til tre dager etter behandlingen, samt små blåmerker og hevelser som kan dekkes med mineralsminke.

• Personer med sensitiv hud kan oppleve at helingsprosessen tar noe lenger tid.

• Unngå intens fysisk aktivitet og direkte sollys de første 24 timene.

Bivirkninger:

Vanlige bivirkninger inkluderer rødhet, små blåmerker og hevelser som vanligvis går over i løpet av noen dager. Behandlingen er tilnærmet smertefri og innebærer lite eller ingen nedetid.

Hvem bør unngå Mesoterapi:

Personer med autoimmune sykdommer, kjent allergi mot hyaluronsyre, eller betennelser i huden bør ikke gjennomføre mesoterapi. Gravide og ammende kvinner bør også avstå fra denne behandlingen.
For å sikre at Mesoterapi er riktig for deg, anbefales en konsultasjon med en kvalifisert behandler. Bestill en gratis konsultasjon for å finne ut mer om hvordan Mesoterapi kan hjelpe deg med å oppnå en glødende, vital og spenstig hud.
Kontakt oss for mer informasjon og for å booke din behandling.
Kontakt oss
© 2024 Drøbak Medisinske Hudpleie
Utviklet av: 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram