Hudpleie

Green Peel

Green Peel er en medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100% naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. Green Peel finnes i tre ulike styrker etter behov og hudtype. Party peel/express er KUN selve peelen, uten ampuller og maske.

Express/Party Peel 30 minutter: 990,-
Book nå

Green Peel Fresh Up

Green Peel er en medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100% naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. Green Peel finnes i tre ulike styrker etter behov og hudtype. Fresh up er den mildeste av 3 green peel som passer utmerket for en sensitiv hudtype eller for en yngre hud da den gir strålende glød, styrker hudbarrieren og forbedrer uren hud.

Fresh Up 60 minutter: 1300,-
Book nå

Green Peel Energy

Green Peel er en medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100% naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. Green Peel finnes i tre ulike styrker etter behov og hudtype. Den mellomste Green Peel er Energy, denne har effekt på store porer, minimere fine linjer, forbedre uren hud og hudoppstramming.

Energy 60 minutter: 1500,-
Book nå

Green Peel Classic

Green Peel Classic er den kraftigste peelen som gir en total hudfornyelse på kun fem dager. Det anbefales en Fresh Up eller Energy som forberedelse til Classic. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter tre til fire dager er det vanlig å flasse. OBS: etter 5-6 dager kommer du tilbake til en oppbyggende behandling (60 minutter).

Classic, to beh. á 60 min: 2700,-
Book nå

MeLine

MeLine er den første og eneste serien som har spesialisert seg på behandling av ujevn hudtone og mørke flekker. MeLine behandler pigmentering for både lys og mørk hudtype.

En behandling: 1990,-
Book nå
Kur på tre behandlinger: 4990,-
Book nå

Exuviance

30 min behandling
En avansert hudbehandling fra legene som oppdaget og tok patent på alfrahydroksyre teknologien (AHA) Exuviance behandlinger egner seg til alle hudtyper og er super som en enkel behandling eller som en kur.

600,-
Book nå

Hudpleie klassisk 50 min

Klassisk hudpleie med rens, peeling, utklemming og maske etter kundens behov

900,-
Book nå

Hudpleie med massasje 70 min

Klassisk hudpleie med rens, peel og maske med ansikt og nakkemassasje

1300,-

Hydrafacial

Hydrafacial er en effektiv og behagelig ansiktsbehandling som renser porene i dybden med vakum, i tillegg tilfører den næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden. Du vil se umiddelbar effekt etter kun 1 behandling, og huden etterlates ren, glødende og med masse fukt og næring.
Hydrafacial signature
Hydrafacial er en effektiv og behagelig ansiktsbehandling som renser porene i dybden med vakum, i tillegg tilfører den næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden. Du vil se umiddelbar effekt etter kun 1 behandling, og huden etterlates ren, glødende og med masse fukt og næring. Behandlingen passer alle hudtyper og kan brukes året rundt.


1650,-
Book nå
Hydrafacial deluxe
Hydrafacial Deluxe er signatur behandling med ekstra booster som jobber dypere med konkrete hudproblem.

2100,-
Book nå
© 2024 Drøbak Medisinske Hudpleie
Utviklet av: 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram