Alma beauty

Intensive Pulsing Light

IPL er en skånsom og målrettet behandling for hudfornying, pigmentflekker, blodkar, akne og kollagenstimulering. Behandlingen er effektiv, gir gode resultater og er forbundet med minimal ubehag.

Hva kan vi behandle med IPL?
Rødhet i ansiktet:
Vi fjerner effektivt rødhet i kinn og ansikt ved hjelp av IPL. Behandlingen retter seg mot fargen i huden og fjerner den. Etter behandlingen kan det oppstå lett rødhet og hevelse, som vanligvis går over i løpet av noen dager. Unngå soleksponering 4-6 uker før og etter behandlingen.

Sprengte blodkar i ansiktet:
Synlige blodkar rundt nesen, kinnene og haken kan fjernes effektivt med IPL, eventuelt i kombinasjon med vår YAG-laser. Hevelse og rødhet kan forekomme etter behandlingen, men forsvinner som regel i løpet av noen dager. Unngå sol 4-6 uker før og etter behandling.

Hudfornyelse:
Vi tilbyr et hudfornyelsesprogram som kombinerer IPL med peeling for en glattere, jevnere og friskere hud. Behandlingen øker kollagenproduksjonen, reduserer ujevnheter som pigmentflekker, alderflekker og solskader, og gjør arr og rynker mindre synlige.
Kontakt oss for mer informasjon
Kontakt oss
© 2024 Drøbak Medisinske Hudpleie
Utviklet av: 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram